Polttopuut Myllymäen Klapi Justukselta – Luonnonmukainen tukilämmitysmuoto

Yhteystietomme

Polttopuu-, klapi- ja halkomyynti Myllymäeltä Ähtäriin sekä lähialueille! Valikoimamme kattaa yleisimmät puulajit. Koivu, leppä ja sekapuu ovat päätuotteitamme, mutta kysy ihmeessä myös muita lajeja tarpeesi mukaan. Saat puut joko mittatilauksena tehtyinä klapeina (25–50 cm) tai halkoina. Klapit ja halot toimitetaan irtotavarana, siisteissä 60 litran kasseissa tai 250 litran säkeissä, jolloin niitä on myös helppo säilyttää kuivina. Ota yhteyttä ja tee tilaus!

Polttopuiden toimitus

Ähtärin alueella puiden hintaan sisältyy kuljetus peräkäryllä tai kevytkuorma-autolla. Toimitamme toki puut muuallekin erikseen sovittua kilometrikorvausta vastaan.


Puutavara toimitetaan kuivana, mutta voimme tuoda sen myös tuoreena – muistathan mainita asiasta tilauksen yhteydessä. Kaikki puutavaramme kuivatetaan luonnossa, ei kuivaamossa. Tällä tavalla ei hiilijalanjälki pääse tarpeettomasti kasvamaan.

Kenttäsirkkelillä komeaa jälkeä

Käytössämme on oma kenttäsirkkeli, jolla pilkomme kaikki polttopuumme. Kenttäsirkkelillä saadaan lopputulokseksi komean näköistä, sileäpintaista puuta. Olemmekin saaneet tästä asiakkailtamme paljon kehuja!

Tutustu hinnastoon, ota yhteyttä ja tee tilaus!

Tutustu sivustoltamme löytyvään hinnastoon, ota yhteyttä ja tee itsellesi sopiva tilaus. Mikäli sinulla on toiminnastamme mitään kysyttävää, vastaamme sinulle mielellämme! Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Hinnasto